Menu
Ouwe Smisse Events

Ouwe Smisse Events

the Beggars

the Beggars

Houdt u van Ierse folksongs, dan is het gezelschap "The Beggars" een aanrader!

Covers van o.a. The Dubliners en The Corries doen oude tijden herleven. Zowel luisterliedjes als bekende meezingers staan garant voor een gemoedelijk en gezellig optreden.


Lees meer
JazzCraft

JazzCraft

JazzCraft is een kleine groep enthousiaste (amateur) jazzmuzikanten die vooral nummers uit het standaard jazzrepertoire spelen, uiteenlopend van het American Songbook tot bebop. Maar ook uitstapjes naar Prince en eigen composities behoren tot het repertoire. De bezetting is tenorsax, gitaar, toetsen, bas en drums .

Lees meer
Friviool

Friviool

Twee doorgewinterde jazzmuzikanten hebben besloten om nu eens NIET de typische jazznummers te spelen!

Op 2 instrumenten en 13 snaren (6 van de gitaar en maar liefst 7 op de viper) en met tweestemmige zang krijgt u bekende popnummers voorgeschoteld, overgoten met een jazzy sausje. Zo hoort u hoe Stevie Wonder, Amy Winehouse, Phil Collins en The Beatles zouden hebben geklonken indien ze jazz hadden gespeeld.

Lees meer
Aanschuiftafel

Aanschuiftafel

Gezellig samen lekker eten, dat is het doel van de maandelijkse aanschuiftafelavonden bij d'Ouwe Smisse. Tijdens deze avonden zitten de gasten met elkaar aan een grote tafel.

De aanschuiftafel is een maandelijks terugkerende activiteit in het restaurant. iedereen is welkom.

3 gangenmenu met koffie na. €16,50
aanvang 17.00uur

Lees meer
Koningstrio

Koningstrio

Dit keer een heel ander geluid met sax, banjo en bas, een trio dat zich toelegt op de vertolking van de muziek uit het oude New Orleans.

Lees meer
×
×

Log in